SANTORINI: Samo 75 eura povratne! Srpanj 2018.!

Ja sam na Santoriniju bio prošli mjesec i samo vam mogu reći da je bilo – čarobno! Isto sam ulovio vrlo povoljne karte, a za ove termine koje sada objavljujem sumnjam da je moguće da budu niže cijene od ovih. Letovi su iz Venecije, ali neka vas to ne brine previše – ja sam do tamo autom, a parking za tjedan dana platio sam samo 36 eura (ParkVia):

 

Usporedite ponudu smještaja bilo gdje u svijetu na najvećoj tražilici hotela, hostela i privatnog smještaja te uštedite – HotelsCombined! Alternativno smještaj možete pretraživati i na Trivago.

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter, a budući sam se upravo vratio sa Santorinija rado ću vam tamo i odgovoriti na sva pitanja vezana uz posjet ovom predivnom otoku:

Inače, otok je vrlo malen i lako se te brzo obilazi, a najbolja prevozna sredstva su quad ili buggy. Auto se ne isplati iznajmljivati (iako su cijene izuzetno povoljne – info) jer vam jednostavno nije potreban – što zbog veličine otoka, što zbog lakoće parkiranja quada ili buggya gotovo gdje god da poželite. Cijene quadova i buggya po danu (24 sata) u listopadu 2017. u lokalnim agencijama za iznajmljivanje bile su 25-35, odnosno 60-80 eura!

I za kraj evo nekoliko mojih fotki sa Santorinija…

 

Scroll to Top