fbpx
Image Alt

Blog

Ryanair air letovi uskoro znatno jeftiniji za studente!

Danas je niskobudžetna kompanija Ryanair postala je ekskluzivni partner EU Erasmus studentske mreže (ESN) te će uskoro studentima iz europskih zemalja nuditi specijalne popuste za avio karte na svojim linijama!

Ovo partnerstvo je plod inicijative kompanije pod nazivom ‘Always getting better’, a uskoro će predstaviti poseban Erasmus portal za rezervacije s nizom ekskluzivnih ponuda i zajedničkim forumom za razmjenu savjeta vezanih uz putovanje i studentski život u gradovima. Kako je najavljeno Ryanair će studentima ponuditi 15% popusta na letove i besplatnu check-in prtljagu uz svaki rezervirani let.

Već sada možete početi planirati svoja putovanja pretraživanjem letova, a spomenimo da Ryanair iz Hrvatske leti iz Rijeke, Pule i Zadra, a cijene za neke destinacije i već sad super povoljne:

Najpovoljniji smještaj u hostelima na Ryanair destinacijama pretražujte na Hotelscombined i Trivago, stranicama koje uspoređuju cijene hotela i hostela sa više desetaka booking stranica – i za vas uvijek biraju najpovoljniju opciju! Airbnb je također odličan izbor u nekim zemljama te ako još niste član registrirajte se preko ovog linka i ostvarite 30 eura popusta na prvu rezervaciju!

Uz to Ryanair će kreirati tjedne turističke ponude s prilagođenim popustima na svojoj mobilnoj aplikaciji kako bi Erasmus studenti još lakše (i jeftinije) putovali Europom!

Student si? Voliš putovanja? Ne snalaziš se s organizacijom? Sve to ti se čini preskupo i nedostižno? Prijavi se na moju radionicu o jeftinim putovanjima: Tko kaže da nemamo odgovor na sva pitanja o putovanjima!