‘Black Friday’ akcija: Uštedite 30% na smještaju do kraja 2024. godine!

Spremni za jednu solidnu ‘black friday’ akciju putovanja? Uštedite 30% na smještaje širom svijeta do kraja 2024. godine. Odsjednite u jednom od hotela dostupnih na Booking platformi.

Booking je jedna od najvećih svjetskih agencija za rezervaciju hotela (i ostalih vrsta smještaja), čija je misija osnažiti ljude da dožive svijet. S više od 28 milijuna soba i apartmana na popisu u gotovo 150 000 odredišta i 228 zemalja mnogima je prva postaja pri planiranju sljedećeg poslovnog ili privatnog putovanja.

Booking popusti za Crni petak

Black Friday ponude na Booking.com
Kako biste za svaku destinaciju dobili odmah prvo popis ‘black friday’ ponuda pretražujte smještaj baš na ovoj stranici za popust

Široki izbor mjesta za boravak, uključujući sve od apartmana, kuća za odmor i obiteljskih pansiona s doručkom do luksuznih odmarališta s 5 zvjezdica, kućica na drvetu, pa čak i iglua. Booking je globalni lider na tržištu putovanja, s mnogo opcija i jednostavnim iskustvom pretraživanja i rezervacije na web stranici. Booking je savršeno spojio široku ponudu i iznimnu jednostavnost rezervacije (svega dvije minute do potvrde rezervacije smještaja).

Iskoristite Booking popust za Crni petak – napravite uspomene koje traju dugo nakon odjave, uz 30% ili više popusta na boravak u cijelom svijetu.

Hoteli u Hrvatskoj - Black Friday ponuda

Koliko mogu uštedjeti?

Booking.com ‘black feiday’ popusti iznose 30%. Popusti se odnose na izvornu cijenu sobe, prije poreza i naknada. Snižene cijene ponuđene kao ponude za Black Friday ne mogu se kombinirati s drugim popustima.

Kada mogu bookirati ‘black friday’ popust za smještaj?

Rezervacija Black Friday popusta smještaja moguća je od 16. studenog i traje do 29. studenog 2o23. godine preko ovog linka – Booking ponude za Crni petak.

Kada mogu putovati koristeći ‘black friday’ popust?

Ponude smještaja (30% popusta) za Crni petak u objektima, koji sudjeluju u ovoj promociji, širom svijeta mogu se koristiti za boravke s datumom odjave do 31. prosinca 2024. Dakle, do kraja iduće godine!

Booking.com rezervacija na tabletu za Crni Petak

Gdje rezervirati?

Naravno, na BOOKING.COM!

Postoje li i drugi popusti na Bookingu?

Kao član Bookinga ostvarujete popuste i pogodnosti iz njihovog programa vjernosti – Genius. No, kodove za popust od 10% na rezervaciju smještaja tijekom cijele godine možete preuzeti u mojoj Viber zajednici putnika.

Kako ne propustiti ovakve akcije?

Kako nikada ne biste propustili ovakve akcije pridružite se preko 18.000 pretplatnika na Bengeri newsletter te primajte ovakve informacije u svoj mail sandučić (uz, naravno, najbolje ponude za jeftine avio karte i putovanja):


Ako ti se ova objava posebno svidjela klikni na link ili skeniraj kod i plati mi pivo.


Primjeri Black Friday popusta?

Recimo, ja idući tjedan putujem u Keniju i još nisam rezervirao smještaj u Nairobiju i Mombasi. Konkretno, za Nairobi pronašao sam više opcija s 30% popusta za termine koji mi odgovaraju:

Želio sam znati radi li se o stvarnim popustima ili tek umjetno kreiranim. Kako sam zadnjih dana više pregledavao smještaje za putovanje u Nairobi mogu potvrditi da su popusti za ove hotele zaista realni, tj. cijene su snižene.

Ne zaboravite, kako bi prvo na listi bili hoteli (i ostale opcije smještaja) koji su uključeni u ‘black friday’ ponudu uvijek destinaciju i datume unosite na ovom linku – ‘Black Friday’ Booking ponude.

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!