fbpx
Image Alt

Blog

PRILIKA: Besplatno na Tahiti, sve će vam organizirati i žele da povedete partnera ili obitelj!

Tahiti je jedno od najčarobnijih mjesta na kugli zemaljskoj, no većina zbog udaljenosti i cijene putovanja može samo maštati o tome da posjeti ovaj raj. Ipak, postoji nada – lokalna turistička zajednica upravo provodi zanimljivu kampanju u kojoj vas poziva da okusite sve čari koje nudi destinacija.

Pri tom postoji jedan uvjet – morate pristati glumiti u promotivnom videu, tj. seriji videa “Two Stories / One mana”. Ideja je da parovi ili obitelji posjete otok zajedno, ali imaju dva veoma različita iskustva. Za svakog će pripremiti poseban program i aktivnosti kao što su ronjenje, jahanje, planinarenje, plivanje, ples…

U tahićanskoj kulturi ‘mana’ je životna sila i duh koji okružuje i povezuje sva živa bića. Iako razdvojeni, parove će uvijek povezivati nevidljivi ‘duh otoka’.

Ovaj put vam neće biti potrebno, ali o cijenama noćenja na Tahitiju možete se informirati ovdje.

Kako biste se prijavili natjecatelji moraju ‘zgrabiti’ svoje partnere ili okupiti obitelj te snimiti 15-sekundni video, a što morate točno učiniti pročitajte na linku za prijavu. Nije komplicirano. Rok za prijavu ističe za nekoliko dana, točnije 4. travnja – požurite!

Kako vam slične informacije, ali i povoljni letovi koje tražim, ubuduće ne bi promakli upišite se na moj newsletter: