Povratna za Šri Lanku – 336 eura!

U rujnu otputujte na Šri Lanku i obnovite boju na rajskim plažama te prekrasne zemlje! Leti se iz Zagreba preko Dubaija kompanijom FlyDubai, no let za Colombo potrebno je rezervirati s polaskom iz Ljubljane (transfer busom do Zagreba je uključen u cijenu).

15.09.-03.10.2016 – Ljubljana > Colombo > Ljubljana – FlyDubai.com

Oni upisani u newsletter (upiši se!) dobit će i kontakt vodiča/vozača (osobno provjeren!) koji će za razumnu cijenu ovisno o vašim željama kreirati rutu po ovom prekrasnom otoku (sa smještajem). Naravno, i ja vam stojim na raspolaganju za savjete budući da sam tamo bio u dva navrata.

DSC_0738

Smještaj na Šri Lanki:

  • Airbnb – Sve popularnija platforma vas povezuje s privatnim iznajmljivačima širom svijeta. Ako se registrirate preko ovog linka ostvarit ćete popust od 25 dolara prilikom prve rezervacije smještaja! Naravno, imate li sobu, stan, apartman ili kuću možete se prijaviti kao iznajmljivač te tako popuniti kućni budžet.
  • Agoda – Nanese li vas put na Šri Lanku Agoda.com je, kada je smještaj u pitanju, stranica koja će vam biti od velike koristi. U bazi imaju najširu ponudu hotela u Aziji po najboljim cijenama!
  • Booking – Pruža mnoge opcije smještaja (hoteli i hosteli) širom svijeta pa atraktivnim cijenama. Vrlo jednostavno sučelje i mogućnost otkazivanja rezervacija samo 24 sata prije termina čine Booking.com izuzetno popularnim.
Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!