Povratna za London – 44 eura (iz Ljubljane)!

Iskoristite niske cijene letova aviokompanije WizzAir za termin 7.11. do 10.11. i provedite nezaboravan city break u predivnom Londonu, s polaskom iz Ljubljane.

LJUBLJANA > LONDON (LTN) > LJUBLJANA —> 44 EUR

Ako trebate debitnu karticu idealnu za putovanja moja je preporuka Payonner prepaid Mastercard kartica koja se, osim za kupnju aviokarata, može koristiti bilo gdje u svijetu za plaćanje u dućanima ili podizanje gotovine na bankomatu. Odlična stvar za sve putnike jer, budući da se radi o prepaid kartici, lako kontrolirate koliko novaca imate na njoj kako bi šteta u slučaju gubitka ili krađe bila minimalna.

Registracijom preko ovog linka ostvarujete bonus od $25 kada na vašem računu bude prvih $100. Zatraži Payoneer i ostvari bonus od $25!

Smještaj u Londonu

  • Booking – Preporučujem vrlo dobar i izuzetno povoljan Abercorn House Hostel koji je tek dvije minute hoda od metro stanice Hammersmith, a odatle će vam cijeli London biti lako dostupan!

  • Airbnb – Idealno ako želite povoljno iznajmiti stan za vrijeme boravka u Londonu. Ako se registrirate preko ovog linka ostvarit ćete popust od 22 eura prilikom prve rezervacije smještaja! Iskoristite popust već u Londonu!

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!