fbpx
Image Alt

Blog

Popust 25% na HostGator Hosting

Ukoliko ste u potrazi za odličnim hostingom za vaše stranice onda svakako preporučam HostGator. Razlog više za odabir HostGator-a je i aktualni popust od 25%! Požurite! I naravno ne zaboravite prilikom narudžbe upisati kupon za 25% popusta na ukupnu vrijednost naručenog hosting paketa (25OFFBENGERI)!

Već sam ranije pisao o Hostgator affiliate programu, a ovo je idealna prilika da se zakupom hostinga automatski uključite u njihov affilate program.

HostGator nudi tri hosting paketa:

  • Hatchling Plan – neograničen prostor na disku i bandwith, ali je moguće smjestiti samo jednu domenu. Najjeftinija opcija, već od $3,96 na mjesec (ukoliko zakupite hosting na tri godine).
  • Baby Plan – također nudi neograničen prostor na disku i bandwith, ali i neograničen broj domena koje možete smjestiti. Upravo zbog ove zadnje opcije preporučam ovaj paket, a i sam ga koristim.
  • Business Plan – ima naravno sve neograničeno kao i prethodni paketi te dobivate još i jedinstvenu IP adresu, privatni SSL certifikat  i besplatni telefonski broj (toll free).

Kupon koji morate upisati kako bi ostvarili popust od 25% na ukupnu narudžbu je:  25OFFBENGERI

Posjeti HostGator Web!

Post a Comment