#10 Živjeti na Mauricijusu! – Sandra Ramrakha

Listen on Apple Podcasts

Znate li da je Mark Twain zabilježio “Čini mi se da je prvo nastao Mauricijus, a tek onda je, po uzoru na ovaj otok, stvoren raj!”?

Sandra je moja online prijateljica već godinama, divno se izražava i piše. Možete je pratiti na Instagramu (@lathni_) i Facebooku – ‘Putujem’.

Proputovala je i živjela u više dalekih zemalja, a sada je već neko vrijeme na Mauricijusu, odakle joj je i suprug. Upravo uređuju svoj dom tamo te sam zahvalan na vremenu koje je izdvojila kako bi mi dočarala život na Mauricijusu.

Sve koje zanima ovaj otok naučit će mnogo iz ovog razgovora – dotakli smo i one turističke stvari, ali i zakopali malo dublje kako bi upoznali kulturu i običaje ljudi s Mauricijusa. Uživajte.

Linkovi:
Gdje slušati podcast?

Osim ovdje, na blogu, Bengeri podcast dostupan je i na svim uobičajenim platformama za slušanje podcasta i audio sadržaja:

Ostavite recenziju

Apple Podcasts recenzije jedan su od najvažnijih čimbenika koji podcastu pomaže da dođe do novih slušatelja. Ako ste uživali u epizodi, odvojite sekundu i ostavite recenziju na Apple Podcasts:

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!