#09 Oman roadtrip – putovanje s Ivanom Vukovićem

Listen on Apple Podcasts

Ivana ste već mogli slušati u prvoj epizodi ovog podcasta, javio se iz Malog doma u Africi. Iako smo se slučajno upoznali početkom 2016. godine na jednoj filipinskoj plaži i od tada se posjećivali što u njegovom Dubrovniku, što u mojem Varaždinu nikada nismo otišli zajedno na putovanje.

Napokon smo i to iskombinirali te se bez puno pripreme zaputili na dva tjedna u Oman početkom studenog. Vratili smo se pred dva dana te dok su nam sve slike, mirisi i okusi Omana friški snimili podcast o našem roadtripu. Ivana možete pratiti na Instagramu @dubrovnik_tourist_guide, a mene naravno na @idemo_putovati.

Oman nije samo pustinja, tu su i predivne plaže, zanimljivi wadiji, očaravajuće planine, ali i izuzetno gostoljubivi domaćini. Uživajte u Omanu, vjerujem da ćemo vas zainteresirati za ovu raznoliku zemlju, a možda i razbiti koju predrasudu!

Linkovi:
Gdje slušati podcast?

Osim ovdje, na blogu, Bengeri podcast dostupan je i na svim uobičajenim platformama za slušanje podcasta i audio sadržaja:

Ostavite recenziju

Apple Podcasts recenzije jedan su od najvažnijih čimbenika koji podcastu pomaže da dođe do novih slušatelja. Ako ste uživali u epizodi, odvojite sekundu i ostavite recenziju na Apple Podcasts:

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!