fbpx
Image Alt

Blog

#03 London, ‘low budget’ izlet (povratna karta 0,02 eur)!

U ovoj vrlo opuštenoj epizodi ugostio sam dvojicu dragih prijatelja s kojima sam 2018. godine otputovao na šestodnevni izlet u London. Marko i Željko su zapravo svratili na pivu – no kako smo nakon druge prisjetili se ovog putovanja, pridržavajući se svih epidemioloških mjera, uključio sam snimanje.

Zanimljivo, na taj izlet ne bi ni otišli da na ludoj akciji nismo kupili povratne karte po cijeni od samo 2 centa (0,02 EUR)

Budući da su već i karte bile bezobrazno povoljne odlučili smo taj cijeli izlet izvesti u ‘low budget’ duhu. Za smještaj u Londonu odabrali smo jedan od najjeftinijih hostela, a većinu obroka konzumirali smo u najpovoljnijem lancu pubova u Velikoj Britaniji. O tim stvarima, dnevnoj potrošnji i doživljenom, uz još pokoji koristan savjet pričamo u ovoj epizodi.

Koja je vama bila najpovoljnija avio karta? ✈️

Linkovi
Sudjelovali su:
Kako do što jeftinijih karata?

Jednostavno, upišite se na moj newsletter:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Foto dokumentacija s puta:

Full english breakfast u Weatherspoon pubu

Fish and chips

Mix meat plate

Ramstek na akciji

Početak šetnje uz Temzu koju spominjemo

… nakon nekih 7, 8 km uz Temzu

Klopa u Camden Town

Brixton pop

Brixton pop

 

Gdje slušati podcast?

Osim ovdje, na blogu, Bengeri podcast dostupan je i na svim uobičajenim platformama za slušanje podcasta i audio sadržaja:

Ostavite recenziju

Apple Podcasts recenzije jedan su od najvažnijih čimbenika koji podcastu pomaže da dođe do novih slušatelja. Ako ste uživali u epizodi, odvojite sekundu i ostavite recenziju na Apple Podcasts:

Podrži Bengeri podcast

Ovaj podcast i ostale projekte možete podržati na Patreon platformi! Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, na blogu i društvenim mrežama.

 

Ivan Bengeri intenzivno putuje od 2013. godine, piše o tome na blogu www.bengeri.com te društvenim mrežama, gdje i redovito objavljuje povoljne prilike za putovanja. Sada svoju strast za putovanjima, istraživanjem i razumijevanjem svijeta donosi i na podcast platformu. Od intervjua sa zanimljivim putnicima do konkretnih savjeta i priča o putovanjima, kulturama, ljudima i stvarima koje pronalazimo širom svijeta koje život čine ispunjenijim.