fbpx
Image Alt

Blog

#02 Kada ćemo opet normalno putovati? – Goran Rihelj

Nakon vrlo neobične 2020. godine i još uvijek aktualne pandemije Covid-19 bolesti većina s nestrpljenjem prati situaciju. Jedno je sigurno – putovanja neće stati, no ipak mnoge stvari više neće biti kao prije – ili će barem biti potrebno dosta vremena za oporavak i potpunu normalizaciju.

Hoćemo li ikad više bezbrižno putovati? Hoće li ‘Covid putovnica’ pokrenuti sektor putovanja? Kakve će biti procedure u zračnim lukama? Do kada će maske za lice biti obavezne? Hoće li putnici koji nisu cijepljeni biti diskriminirani? O čemu će ovisiti cijene avio karata u budućnosti? Koji će se to novi putnički trendovi javljati u 2021. i godinama koje dolaze? Što Hrvatska može očekivati od ove sezone? Kako se druge zemlje snalaze u ovoj situaciji?

Odgovore na ova i mnoga druga aktualna pitanja potražio sam u razgovoru s osnivačem i glavnim urednikom vodećeg turističkog portala www.hrturizam.hrGoran Rihelj svoj prvi kontakt s turizmom ostvaruje s 16,5 godina kao animator u turizmu, a danas drži predavanja i savjetovanja na temu razvoju turističke destinacije. Također, pokretač je inicijative da se Dani hrvatskog turizma 2018. održe u Slavoniji. Dobitnik je nagrade ‘Marko Polo’ za objavu reportaža i članaka na portalu HrTurizam i Turističke priče. U posljednjih 5 godina objavio je gotovo 8.000 vijesti, priča, intervjua i drugih važnih informacija iz područja turizma.

Gdje slušati podcast?

Osim ovdje, na blogu, Bengeri podcast dostupan je i na svim uobičajenim platformama za slušanje podcasta i audio sadržaja:

Ostavite recenziju

Apple Podcasts recenzije jedan su od najvažnijih čimbenika koji podcastu pomaže da dođe do novih slušatelja. Ako ste uživali u epizodi, odvojite sekundu i ostavite recenziju na Apple Podcasts:

Podrži Bengeri podcast

Ovaj podcast i ostale projekte možete podržati na Patreon platformi! Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, na blogu i društvenim mrežama.

Ivan Bengeri intenzivno putuje od 2013. godine, piše o tome na blogu www.bengeri.com te društvenim mrežama, gdje i redovito objavljuje povoljne prilike za putovanja. Sada svoju strast za putovanjima, istraživanjem i razumijevanjem svijeta donosi i na podcast platformu. Od intervjua sa zanimljivim putnicima do konkretnih savjeta i priča o putovanjima, kulturama, ljudima i stvarima koje pronalazimo širom svijeta koje život čine ispunjenijim.