Blog posts

PHUKET: Dva super termina iz Zagreba! U rujnu ili za Božić!?

PHUKET: Dva super termina iz Zagreba! U rujnu ili za Božić!?

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite odmah @idemo_putovati. Pronašao sam dva divnia termina za Phuket iz Zagreba. Trenutno najpovoljniji je ovaj u rujnu, no znam da će mnogima zagolicati maštu i ova prilika da Božić provedu na Tajlandu! Za smještaj u ovim terminima na Phuketu bacite oko na specijalne Booking ponude. Iskoristite priliku:

 

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više. Konkretno, za putovanje u Tajland u aplikaciji ćete jednostavno prebaciti kune ili eure u bahte te ćete tamo plaćati u lokalnoj valuti (nećete gubiti novac na provizije niti na dizanju s bankomata ili plaćanju karticama u trgovinama, a niti biti žrtve loših tečajeva u mjenjačnicama). Osim što je ova debitna kartica besplatna u standardnoj verziji trenutno je u tijeku akcija pa ćete registracijom preko ovog linka nakon prve kupnje dobiti i 50 kuna bonusa.Booking.com


Za smještaj na Tajlandu koji će zadovoljiti vaše potrebe preporučujem da pretražite i usporedite ponudu na HotelsCombined tražilici, a recenzije i fotografije ponuđenog smještaja na Phuketu pogledajte ovdje.

Kako vam slične prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

About the author