OMAN: Više dobrih prilika na jesen! Letovi iz Zagreba!

Pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi putovanja saznajte u krugu se ekipe putnika u Viber zajednici.

Kako sam krajem 2021. godine bio u Omanu bacio sam oko na termine iz Zagreba na jesen kada tamo neće biti prevruće – ima par vrlo dobrih prilika! Sultanat Oman idealna je destinacija za roadtrip, smještaj u Muscatu i ostatku zemlje pretražujte ovdje. a po povratku sa svojim suputnikom snimio sam i podcastu epizodu u kojoj možete saznati informacije o Omanu i tehničke detalje oko organizacije: Listen on Apple Podcasts

Također možete pročitati i pogledati fotografije u putopisnom intervjuu koji sam dao za magazin Like! Jutarnjeg lista. Nadam se da smo vas barem malo zainteresirali za izlet u Oman. Evo spomenutih termina za putovanje kompanijiom Turkish Arlines:

  •  

Ovo su samo neki od termina (pokušao izdvojiti one s najkraćim presjedanjem u Istanbulu), ostale možete sami pretraživati ovdje. A letove možete pretraživati i direktno kupovati i na stranicama kompanije Turkish Airlines!

Newsletter

Kako vam ubuduće ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika:

Instagram

Bengeri podcast

Smještaj u Omanu

Recenzije i fotografije smještaja proučite ovdje.

Booking.com
Scroll to Top