New York u siječnju za samo 375 eura!

Tražite jeftine karte za New York? Početkom iduće godine imate vrlo dobru priliku posjetiti New York, kako mu mnogi tepaju – glavni grad svijeta! Izuzetno dobra su cijene letova iz obližnjeg Beograda:

Sada je na vama da odlučite da li vam termin odgovara i odmah krenete u nabavku vize! Sve informacije oko izdavanja viza rado ću podijeliti sa svima koji su u pisani na moj newsletter! Također, svi oni koji još nisu upisani pozvani su da to učine kako im slične prigode ne bi promakle. ;)

Smještaj u New Yorku:

Iskoristite 30 USD popusta na Airbnb!

Sve popularnija platforma vas povezuje s privatnim iznajmljivačima širom svijeta. Ako se registrirate preko ovog linka ostvarit ćete popust od 30 dolara prilikom prve rezervacije smještaja! Naravno, imate li sobu, stan, apartman ili kuću možete se prijaviti kao iznajmljivač te tako popuniti kućni budžet. Registrirajte se odmah!

Booking.com: Za smještaj u New Yorku također preporučujem Explore hotel and hostel (osobno provjereno!) u Union City, NJ. Izvrstan hostel koji vas neće razočarati uslugom ni cijenom! Udaljen je dvije minute hoda od stajališta autobusa koji će vas za svega 3 dolara (10-min vožnja), kroz Lincoln tunel, odvesti do srca Manhattana. Ovo je mnogo jeftinija opcija nego smještaj na samom Manhattanu! Dakle, za jeftiniji smještaj u New Yorku odaberite Union City, a na vama je da se odlučite izmežu ponude na Airbnb-u ili Bookingu.

Scroll to Top