fbpx
Image Alt

Blog

NEW YORK: Od 359 eura povratne iz Zagreba! Nekoliko termina u rujnu!

Pratitimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a pridružite se i veseloj ekipi putnika u Viber zajednici. Nego, nakon dugo vremena evo termina za New York iz Zagreba, a ne bih ih ni objavljivao da baš ovih dana nisam pričao s prijateljima u New Yorku i ostatku SAD-a koji kažu kako se stvari tamo polako vraćaju u normalu. Smještaj u ovim terminima već sada možete rezervirati koristeći jednu od specijalnih Booking ponuda. Evo tih termina za New York nakon dugo vremena:
Kada sam bio u New Yorku s frendovima prije smo preko neta uzeli tjedni The New York Pass i moram priznati da smo ga pošetno iskoristili te dosta uštedili. Naravno, ima više opcija pa svatko lako iskombinira što mu najbolje odgovara, ovisno o vremenu u NYC te ambicijama razgledavanja znamenitosti i muzeja. Uključeno je preko 90 atrakcija u NYC (muzeji, hop-on hop-of bus, Empire State…). O čemu se točno radi i što je uključeno proučite ovdje.

Smještaj

Odlučite li se za neki od ovih termina uzimmati letove i smještaj odvojeno preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na Bookingu ili potražite nešto na Airbnb! Registrirajte se preko ovog linka i ostvarite do 35 eura popusta na prvu rezervaciju preko Airbnb! Booking.com

Viza za SAD

Ukoliko vas i to zanima (a trebalo bi vas jako, ako je nemate ili je za putnike s hrvatskom putovnicom ne ukinu do rujna 2021.) pročitajte moje iskustvo s američkom vizom! A kao dokaz da sam zaista i dobio vizu evo i par fotki s @idemo_putovati Instagrama:
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Moj smještaj u New Yorku

Za smještaj u New Yorku preporučujem Explore hotel and hostel (osobno provjereno! Ali možete i pročitati i recenzije) u Union City, NJ. Izvrstan hostel koji vas neće razočarati uslugom ni cijenom! Udaljen je dvije minute hoda od stajališta autobusa koji će vas za svega 3 dolara (10-min vožnja), kroz Lincoln tunel, odvesti do srca Manhattana. Ovo je mnogo jeftinija opcija nego smještaj na samom Manhattanu! Dakle, za jeftiniji smještaj u New Yorku odaberite Union City. Zanima li vas najam automobila u SAD o cijenama se informirajte ovdje.

Newsletter

A kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!

Bengeri podcast