NEW YORK: Od 350 eura povratne iz Splita! Jesenski termini!

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi putovanja saznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. Upravo je iskočilo par izuzetno povoljnih proljetnih termina za New York iz Splita. Presjedanja u Kopenhagenu nisu preduga (trudio sam se odabrati takva) te ćete brzo stići do NYC. Smještaj u ovim terminima već sada možete rezervirati koristeći jednu od specijalnih Booking ponuda. Ako odgovaraju datumi – požurite, jer ove cijene neće dugo ostati ovakve:
Mislim da sam izdvojio sve najpovoljnije termine, cijene ostalih provjerite ovdje. Ove cijene odnose se na putovanje samo s ručnom prtljagom do 8 kg i standardnim dimenzijama 55x40x23 cm, a za checkiranu prtljagu morat ćete još nešto nadoplatiti (sve će vam pisati u koracima pri kupnji karti). Karte možete kupovati preko online agencija koje nudi Skyscanner ili direktno na stranicama kompanije SAS.

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

Instagram

Zanimljive priče i fotke s mojih putovanja pratite na @idemo_putovati Instagramu:

New York Pass

Kada sam bio u New Yorku s frendovima prije smo preko neta uzeli tjedni The New York Pass i moram priznati da smo ga pošetno iskoristili te dosta uštedili. Naravno, ima više opcija pa svatko lako iskombinira što mu najbolje odgovara, ovisno o vremenu u NYC te ambicijama razgledavanja znamenitosti i muzeja. Uključeno je preko 90 atrakcija u NYC (muzeji, hop-on hop-of bus, Empire State…). O čemu se točno radi i što je uključeno proučite ovdje.

Smještaj

Odlučite li se za neki od ovih termina uzimmati letove i smještaj odvojeno preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na Bookingu ili potražite nešto na Airbnb! Registrirajte se preko ovog linka i ostvarite do 35 eura popusta na prvu rezervaciju preko Airbnb! Booking.com
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Bengeri podcast

Scroll to Top