NEW YORK: Od 262 eura povratne karte do ožujka! Letovi iz Beča!

Pratitimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati. Nego, iskočilo je nakoliko izvrsnih termina (cijena) za putovanje u New York s polaskom iz Beča. Smještaj u ovim terminima možete rezervirati koristeći jednu od specijalnih Booking ponuda, a ako ćete do Beča autom evo kako do jeftinog parkinga u blizini aerodroma. Evo i spomenutih termina za New York (sada kada za hrvatske državljane više ne trebaju vize, već samo ESTA obrazac za ulazak u SAD): Ove termine sam ja pronašao, ostale pretražujte ovdje (ima i direktnih, ali su nešto skuplji). Ovi letovi s kratkim presjedanjem u Lisabonu su kompanijom TAP Portugal pa karte možete kupovati i direktno na njihovim stranicama.
Newsletter
Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.
Instagram
Zanimljive priče i fotke s mojih putovanja pratite na @idemo_putovati Instagramu: Kada sam bio u New Yorku s frendovima prije smo preko neta uzeli tjedni The New York Pass i moram priznati da smo ga pošetno iskoristili te dosta uštedili. Naravno, ima više opcija pa svatko lako iskombinira što mu najbolje odgovara, ovisno o vremenu u NYC te ambicijama razgledavanja znamenitosti i muzeja. Uključeno je preko 90 atrakcija u NYC (muzeji, hop-on hop-of bus, Empire State…). O čemu se točno radi i što je uključeno proučite ovdje.

Smještaj

Odlučite li se za neki od ovih termina uzimmati letove i smještaj odvojeno preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na Bookingu ili potražite nešto na Airbnb! Registrirajte se preko ovog linka i ostvarite do 35 eura popusta na prvu rezervaciju preko Airbnb! Booking.com
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Bengeri podcast

Scroll to Top