Blog posts

NEW YORK: 257 eura povratne! Dva termina na izbor ove jeseni!

NEW YORK: 257 eura povratne! Dva termina na izbor ove jeseni!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Rasprodaja avio karata za New York se nastavlja! Ludim cijenama za sada nema kraja! Nakon što su se vrlo brzo rasprodali svi termini koje sam objavio iz Splita, evo sada novih iz Venecije. Smještaj u ovim terminima već sada možete rezervirati koristeći jednu od specijalnih Booking ponuda. Parking u blizini Aerodroma Marco Polo (s free transferom) rezervirajte ovdje. Ako vam koji od ponuđenih termina odgovara – ne čekajte, ova cijena neće dugo (precrtani termini su već rasprodani/skuplji):

> PRETRAŽIVAČ AVIO KARATA (hrvatski jezik, plaćanje u kunama)!

 

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kada sam bio u New Yorku s frendovima prije smo preko neta uzeli tjedni The New York Pass i moram priznati da smo ga pošetno iskoristili te dosta uštedili. Naravno, ima više opcija pa svatko lako iskombinira što mu najbolje odgovara, ovisno o vremenu u NYC te ambicijama razgledavanja znamenitosti i muzeja. Uključeno je preko 90 atrakcija u NYC (muzeji, hop-on hop-of bus, Empire State…). O čemu se točno radi i što je uključeno proučite ovdje.

SmještajBooking.com


Odlučite li se za neki od ovih termina uzimmati letove i smještaj odvojeno preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na HotelsCombined, tražilici Trivago ili potražite nešto na Airbnb! Registrirajte se preko ovog linka i ostvarite do 35 eura popusta na prvu rezervaciju preko Airbnb!

Viza za SAD

Ukoliko vas i to zanima (a trebalo bi vas jako, ako je nemate) pročitajte moje iskustvo s američkom vizom! :P

Moj smještaj u New Yorku

Za smještaj u New Yorku preporučujem Explore hotel and hostel (osobno provjereno! Ali možete i pročitati i recenzije) u Union City, NJ. Izvrstan hostel koji vas neće razočarati uslugom ni cijenom! Udaljen je dvije minute hoda od stajališta autobusa koji će vas za svega 3 dolara (10-min vožnja), kroz Lincoln tunel, odvesti do srca Manhattana. Ovo je mnogo jeftinija opcija nego smještaj na samom Manhattanu! Dakle, za jeftiniji smještaj u New Yorku odaberite Union City.

Zanima li vas najam automobila u SAD o cijenama se informirajte ovdje.

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author