fbpx
Image Alt

Blog

NAPULJ: 81 eura povratna karta! Kolovoz 2021. godine!

Pratite li vi mene na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Donosim jedan zanimljiv termin za Napulj iz Splita u kolovozu iduće godine. Prilika je to da oni hrabriji već sada kupe karte i posjete grad u kojem je ‘izumljena’ pizza, (ja sam najbolju ikada jeo baš u Napulju u Pizzeriji ‘Sorbillo’). Uz Napulj i Pompeje divna je prilika ovo za posjetiti otok Capri i Amalfijsku obalu. Smještaj u ovim terminima možete rezervirati ovdje. Evo termina:

 

Jeste li ‘bili’ na mojim online predavanjima u vrijeme ‘lockdowna’ zbog koronavirusa? Pronađite ih na Youtube kanalu, a pripremam i druge divne stvari te iznenađenja.

Smještaj u Napulju

Moja je preporuka malen boutique hotel s tek nekoliko soba u samom srcu stare jezgre grada: Sotto Le Stelle.  (vrlo blizu je i Pizzerija Sorbillo, na 5 min laganog hoda duž ulicu – no, pripremite se da ćete za stol na ulici pred restoranom čekati i više od sat vremena. Ne brinite, cijelo iskustvo je zapravo lijepo, a pozivanje gostiju u restoran pravi doživljaj. Ostale hotele možete provjeriti i cijene usporediti na HotelsCombined tražilici.Booking.com

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter: