Blog posts

MARRAKECH: 66  eura povratne karte! Termini u svibnju i lipnju!

MARRAKECH: 66 eura povratne karte! Termini u svibnju i lipnju!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Pronašao sam tri odlične prilike za Maroko u proljetnim terminima, letovi su iz Venecije (Treviso). Za smještaj u ovim terminima bacite oko na specijalne Booking ponude. Za informaciju, kad sam bio u Marrakechu upravo preko Bookinga pronašao sam zgodne ponude u dva hotela u kojima sam boravio (The Pearl i Savoy Le Grand Hotel), a riade unutar medine našao sam preko Airbnb (link za 35 eura popusta na prvi smještaj ako još niste član). Naravno, bilo bi šteta ne posjetiti i neke druge gradove osim Marrakecha u ovom terminu, počevši od Essauire na obali Atlantika.

Budući da je let za Marrakech iz Trevisa, ako ćete do tamo autom, najjeftiniji parking u blizini aerodroma (s transferom) pronaći ćete na ovoj stranici.

 

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više. Od kad imam karticu dva puta sam bio u Maroku i funkcionirala je idealno (uglavnom za dizanje lokalne valute na bankomatima, ipak ćete tamo većinom plaćati u kešu!).

Booking.com

Za smještaj u Maroku preporučujem da usporedite cijene i potražite nešto što vam najbolje odgovara na tražilici HotelsCombined. Recenzije i komentare na hotele i hostele u Maroku pročitajte ovdje. U Maroku na izbor imate i odličnih Airbnb smještaja, a ako još niste član – učlanite se preko ovog linka i ostvarite 35 eura popusta na prvu rezervaciju! O cijenama najma automobila u zemlji informirajte se ovdje. Za kraj evo i nekoliko mojih fotki iz Marrakecha, ostatak je na @idemo_putovati Instagramu:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author