Blog posts

MAROKO: Samo 6 eura povratna! Last minute!

MAROKO: Samo 6 eura povratna! Last minute!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Nedavno sam objavio povoljne termine za Maroko u prosincu, a sada evo još jednog ultra last minute termina idealnog termina za istraživanje ove predivne zemlje početkom iduće godine. Naravno, ako se lako možete prilagoditi. Nakon što brzo napravite plan putovanja, za smještaj u ovom terminu u Maroku možete baciti oko na specijalne Booking ponude. Nisam bio u Fesu, ali sam u Marrakechu, a budući imate sasvim dovoljno vremena da obiđete i svaki od krajevskih gradova Maroka preporučt ću vam i dva hotela tamo u kojima sam boravio (The Pearl i Savoy Le Grand Hotel), a riad unutar medine pronašao sam preko Airbnb (link za 35 eura popusta na prvi smještaj ako još niste član). Let za Fes je iz Venecije (Trevisa), a najjeftiniji parking u blizini aerodroma (s transferom) pronaći ćete na ovoj stranici.

 

 Booking.com

Za smještaj u Maroku preporučujem da usporedite cijene i potražite nešto što vam najbolje odgovara na tražilici HotelsCombined. Alternativno smještaj možete pregledavati i na Trivago. Recenzije i komentare na hotele i hostele u Maroku pročitajte ovdje. U Maroku na izbor imate i odličnih Airbnb smještaja, a ako još niste član – učlanite se preko ovog linka i ostvarite 35 eura popusta na prvu rezervaciju! O cijenama najma automobila u zemlji informirajte se ovdje. Za kraj evo i nekoliko mojih fotki iz Marrakecha, ostatak je na @idemo_putovati Instagramu:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

Tražite savršen poklon za putnike?

Ima li boljeg poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do 11h šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

Naruči odmah!

About the author