Blog posts

MAROKO: Let it Zagreba! Zgodna prilika!

MAROKO: Let it Zagreba! Zgodna prilika!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Evo napokon i dobre prilike za Maroko iz Zagreba! Obzirom da za vrlo povoljne cijene avio karata prema Maroku moramo potegnuti do Venecije ili Budimpešte ova cijene za polazak iz Zagreba je vrlo dobra. Na putu do Marrakecha imate kratko presjedanje u Frankfurtu:

 


Booking.com


Za smještaj u Maroku preporučujem da usporedite cijene i potražite nešto što vam najbolje odgovara na tražilici HotelsCombined. Alternativno smještaj možete pregledavati i na Trivago. Recenzije i komentare na hotele i hostele u Maroku pročitajte ovdje.

U Maroku na izbor imate i odličnih Airbnb smještaja, a ako još niste član – učlanite se preko ovog linka i ostvarite 35 eura popusta na prvu rezervaciju! O cijenama najma automobila u zemlji informirajte se ovdje.

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

Tražite savršen poklon za putnike?

Ima li boljeg božićnog poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do 11h šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

Naruči odmah!

About the author