fbpx
Image Alt

Blog

MALTA: Od samo 14 eura povratne karte! Jesenski termini!

Iskočilo je više povoljnih jesenskih termina za Maltu s polaskom iz Beča! Ako ćete do aerodroma autom parking s free transferom do terminala rezervirajte ovdje – ParkVia! Smještaj možete odmah rezervirati ovdje. Izdvojio sam trenutno najpovoljnije termine:

  Letove možete kupovati i direktno na WizzAir stranici. Inaće povoljnih letova ima i iz Trsta, a od prosinca kreće i linija za Maltu iz Zagreba. Pratimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi situacije s putovanjima doznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. Konkretno za Maltu, provjerite ovdje.

Bengeri podcast

Smještaj i rent-a-car

Booking.com U ovim terminima vrlo bi bilo korisno da na Malti iznajmite automobil, a o cijenama najma vozila informirajte se ovdje. Ako ćete uzimati letove odvojeno što se tiče smještaja na Malti preporučujem da za termine tražite opcije koje vam najbolje odgovaraju na HotelsCombined tražilici.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter koji prima preko 17.000 zaljubljenika u putovanja:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!