Blog posts

MALLORCA: Od samo 46 eura povratne iz Hrvatske!

MALLORCA: Od samo 46 eura povratne iz Hrvatske!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Evo napokon izvrsnih cijena za Mallorcu iz Hrvatske. Za smještaj svakako bacite oko i na specijalne Booking ponude u ovom terminu. Letovi su iz Pule i Splita, nažalost nisu direktni – no vjerujem da će se mnogi prilagoditi i iskoristiti ove prilike! Ne zaboravite (upozorit će vas na Skyscanneru) da za ovako jeftine prilike iz Hrvatske za Mallorcu karte kupujete odvojeno (dvije transakcije). Samo hrabro, imate sasvim dovoljno vremena pri presjedanjima.

 

Let iz Pule (preporučujem da uzmete ovaj par eura skuplji termin jer tada ne morate u Frankfurtu pri presjedanju na drugi aerodrom te će vaše putovanje biti znatno jednostavnike):

Let iz Splita:

Presjedanje je u Za navedene termine preporučujem da smještaj koji vam najbolje odgovara potražite i usporedite cijene na HotelsCombined tražilici! Alternativno smještaj možete pretraživati i recenzije pročitati na Tripadvisoru.

Booking.com

Termin je vrlo dobar, cijena i više nego dobra, a imate i sasvim dovoljno vremena da organizirate izlet u Veneciju, a zatim i Mallorcu. Ni roadtrip po otoku ne zvuči uopće loše, zar ne? Ovdje vrlo jednostavno možete rezervirati rent-a-car!

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

About the author