Blog posts

MALDIVI: 26 super termina iz Zagreba! AKCIJA!

MALDIVI: 26 super termina iz Zagreba! AKCIJA!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Nego, iskoritite super akciju iz Zagreba i odaberite termin za Maldive koji vam najbolje odgovara. Stvarno sam si dao truda i izdvojio termine od rujna 2019. do ožujka 2020. godine. Šteta bi bilo propustiti ovu akciju kompanije Qatar Airways (karte možete kupovati i direktno na njihovom webu). Kad je smještaj u pitanju u ovim terminima bacite oko na specijalne Booking ponude i odmah napravite rezervaciju za vaše termine. Navalite:

 

Letove i smještaj, u kombinaciji (nekad i povoljnija opcija) ili odvojeno, možete kupovati na Expediji.

Vidjet ćete da je layover u Dohi kod ovih letova različitih trajanja, u slučaju da imate više od 5 sati stignete iskoristiti ponudu kompanije Qatar Airways i razgledati grad – sve informacije i kako se prijaviti pronađite ovdje.

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Alternativno, pristupačne cijene smještaja na Maldivima pretražujte na Hotelscombined, a recenzije i fotografije smještaja proučite ovdje. Smještaj možete pretražiti i recenzije pročitati na Tripadvisor. Kako vam slične informacije o jeftinim aviokartama za Maldive i druge destinacije ne bi promakle preporučujem da se upišete na moj newsletter:

Tražite savršen poklon za putnike?

Ima li boljeg poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do 11h šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

Naruči odmah!

About the author