LONDON: 20 eura povratne iz Zagreba! Termini u ožujku i travnju!

Pratimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati!

Ako ste u potrazi za što jeftinijim kartama za London iz Zagreba – eto najnovijih prilika u ožujku i travnju 2022. godine! Na izbor imate više izuzetno povoljnih termina! Za smještaj u Londonu u bilo kojem od ovih termina bacite oko na specijalne ponude smještaja. Želite li da vaš izlet u London bude istinski low budget provjerite i moje preporuke za jeftin smještaj i klopu u Londonu. Ovo su trenutno neki od najpovoljnijih termini u ožujku i travnju iz Zagreba (iz drugih gradova pretražujte ovdje):

Nema datuma koji vama odgovaraju? Ne brinite, ostale termine iz Zagreba, ali i drugih hrvatskih gradova – pretražujte ovdje. Karte možete kupovati i direktno na stranicama kompanije Ryanair – sigurniji ste ako nešto krene po zlu (otkazivanje leta i sl.). Poslušajte i epizodu podcasta na temu low budget izleta u London:

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

Instagram

Smještaj

Izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje.

Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Booking.com

Bengeri podcast

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!