Blog posts

LONDON: Od 41 euro povratne karte iz Zadra i Pule!

LONDON: Od 41 euro povratne karte iz Zadra i Pule!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Nakon neki dan objavljenih ludih cijena za London iz Ljubljane (samo 19 eura povratne karte) evo sada i vrlo povoljnih prilika iz Hrvatske, točnije – iz Zadra i Pule. Za smještaj u ovim terminima već sada bacite oko na specijalne Booking ponude! Izaberite svoj termin:

 

Iz Zadra:

Iz Pule:

> Povoljni letovi za London iz drugih hrvatskih radova!

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Ako ćete uzimati odvojeno izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author