LONDON: Letovi iz Zagreba za 80 eura!

Pronašao sam nekoliko odličnih povrantih letova za London svibnju iduće godine. Cijene su od 80 eura za ove termine – dakle, izuzetno povoljno, a – što je najbolje – letovi su iz Zagreba:

 

Ako trebate debitnu karticu idealnu za putovanja moja je preporuka Payonner prepaid Mastercard kartica koja se, osim za kupnju aviokarata, može koristiti bilo gdje u svijetu za plaćanje u dućanima ili podizanje gotovine na bankomatu. Odlična stvar za sve putnike jer, budući da se radi o prepaid kartici, lako kontrolirate koliko novaca imate na njoj kako bi šteta u slučaju gubitka ili krađe bila minimalna.

Registracijom preko ovog linka ostvarujete bonus od $25 kada na vašem računu bude prvih $100. Zatraži Payoneer i ostvari bonus od $25!

Smještaj u Londonu

  • Booking – Preporučujem vrlo dobar i izuzetno povoljan Abercorn House Hostel koji je tek dvije minute hoda od metro stanice Hammersmith, a odatle će vam cijeli London biti lako dostupan!

  • Airbnb – Idealno ako želite povoljno iznajmiti stan za vrijeme boravka u Londonu. Ako se registrirate preko ovog linka ostvarit ćete popust od 25 eura prilikom prve rezervacije smještaja! Iskoristite popust već u Londonu!

Newsletter

Kako vam slične prilike ne bi ubuduće promakle upišite se na moj newsletter:

Scroll to Top