Blog posts

LONDON: 85 eura povratne iz Zagreba! Termini za kraj godine, doček i početak 2021.!

LONDON: 85 eura povratne iz Zagreba! Termini za kraj godine, doček i početak 2021.!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite odmah @idemo_putovati. Ipak sam nakon dugo vremena bacio oko na termine za London pred kraj ove, ali i početkom 2021. godine. Cijene su zaista zanimljive za polaska iz Zagreba, a nadam se da ćemo tad već i zaboraviti na trenutno aktualni koronavirus. Za smještaj u ovim terminima odmah bacite oko na specijalne Booking ponude! Provjerite i moje preporuke za jeftin smještaj i klopu u Londonu. Evo termina:

 

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više.

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author