Blog posts

LONDON: 19 eura povratne iz Hrvatske! Dva termina na izbor!

LONDON: 19 eura povratne iz Hrvatske! Dva termina na izbor!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Evo opet ludih prilika za London u listopadu – i to iz Hrvatske! Letovi su iz Pule, a cijene i više nego odlične! Za smještaj u ovim terminima već sada bacite oko na specijalne Booking ponude! Leti se kompanijom RyanAir te odmah provjerite odgovara li vam koji od ovih termina – jer nema puno karti po ovim cijenama:

 

Ja ovaj tjedan putujem u London s frendovima i za smještaj smo rezervirali već provjereni hostel na dvije minute hoda od stanice Hammersmith – ništa luksuzno, a povoljno i blizu metroa. Što je najvažnije, već samo nekoliko puta tamo bili. Topla preporuka za Abercorn House Hostel u Londonu.

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

LONDON: Najpovoljniji termini iz drugih gradova Hrvatske!

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Ako ćete uzimati odvojeno izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author