Blog posts

LISABON: Super prilike iz Splita! Iskoristite ih!

LISABON: Super prilike iz Splita! Iskoristite ih!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pronašao sam tri odlična termina za Lisabon iz Splita krajem godine. Divnih li prilika za city break u Lisabonu, ali i one koje zanima kraći roadtrip Portugalom. Za smještaj u ovim terminima već sada možete škicnuti specijalnu Booking ponudu. Ovo su dva najpovoljnija termina za Portugal iz Splita:

 

> Letovi za Lisabon iz Zagreba (direktni)Booking.com


Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odlučite li se i na kraći roadtrip Portugalom o cijenama najma vozila informirajte se ovdje.

Što se smještaja u Portugalu tiče najbolje da za termine tražite opcije koje vam najbolje odgovaraju na HotelsCombined tražilici. Alternativno povoljan smještaj možete potražiti i na Trivago. Recenzije i fotografije smještaja možete pregledavati ovdje.

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Tražite savršen poklon za putnike?

Ima li boljeg poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do 11h šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

Naruči odmah!

About the author