Blog posts

MALEZIJA: Povratne kate za Kuala Lumpur – 377 eura!

MALEZIJA: Povratne kate za Kuala Lumpur – 377 eura!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Što kažete na Kuala Lumpur i Maleziju u travnju ili svibnju iduće godine? Cijene letova iz Budimpešte nisu za odbaciti. Ovo su najpovoljniji termini:

Želite iz Kuala Lumpura na Bali?

Svaki od ovih letova može se po vrlo povoljnim letovima (oko 80-90 eura povratne na relaciji KL-Denpasar) niskobudžetnih kompanija poput AirAsia ili MalindoAir iskombinirati tako da zapravo većinu vremena provedete na Baliju. Letove za navedene termine nakon kupnje letova za Kuala Lumpur potražite ovdje upisujući željene datume (vodeći pri tom brigu na termine ranije kuplenih letova).

Smještaj u Kuala Lumpuru

Kad je u pitanju smještaj u Kuala Lumpuru moja preporuka je jasna: HotelsCombined, ako vas zanima smještaj u hotelu ili Airbnb (registracijom preko ovog linka iskoristite popust od 30 dolara na prvu rezervaciju), a onima upisanim u moj newsletter rado ću odati tajnu gdje točno tražiti smještaj (zgrada s predivnim pogledom na tornjeve Petronas, a na vrhu zgrade imate besplatan pristup predivnom infinty pool-u! :P

Da vas još malo ‘napalim’ na Kuala Lumpur evo nekoliko fotografija tog smještaja! Krenimo s ranije spomenutim bazenom na vrhu zgrade…

kl1

… nije gore ni klopa loša …

kl3

… ni najmanje … :P

kl2

… i za kraj evo i fotke dnevne sobe apartmana u Kuala Lumpuru kojeg preko Airbnb možete iznajmiti za tek 35 dolara po danu!

kl4

About the author