KOPENHAGEN: Iz Zagreba! Božić u Danskoj!

Pronašao sam dva vrlo zanjimljiva leta za Kopenhagen u vrijeme praznika. Ukoliko vam Božić u Danskoj zvuči primamljivo ovo je ponuda za vas! Najpovoljniji direktni letovi iz Zagreba su u ova dva termina:

 

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia, samo upišite gore spomenute datume. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Ako ćete uzimati odvojeno usporedite ponudu smještaja na najvećoj tražilici hotela, hostela i privatnog smještaja te uštedite – HotelsCombined! Alternativno smještaj možete pretraživati i na Trivago, a recenzije hotela i hostela proučite ovdje.

Ukoliko planirate roaftrip o cijenama najma vozila u Danskoj infomirajte se ovdje!

Newsletter

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

Tražite savršen božični poklon za putnike?

A kako nam se bliže vrijme darivanja evo i idelnog poklona za putnike! Ima li boljeg božićnog poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do podneva šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

 

NARUČI ODMAH!

Scroll to Top