Dubrovnik u pola cijene (do 1. srpnja 2021.)!

Sjećate se prve epizode mog podcasta? Nisam slučajno odabrao upravo Ivana Vukovića da mi bude prvi gost. Tog istinskog putnika, strastvenog turističkog vodiča i fotografa, vlasnika crnog pojasa u judu sasvim slučajno upoznao sam prije pet godina na jednoj filipinskog plaži i od tada se već više puta srećemo što po svijetu, mom Varaždinu i – naravno – njegovom Dubrovniku.

A kad smo već kod Dubrovnika, prošla 2020., a i 2021. izuzetno su teške Grad. Ivan je odlučio domaćim gostima ove godine osigurati specijalne ponude i cijene:

“Moguće je. Balon je puknuo. Kako bi stari dobri Ameri rekli život je pun ups and downs. Bilo je puno dobrih godina i zimmer frei lezi pod palmu i uživaj. Sada mnogi iz regije žele doći, vidjeti i osjetiti Dubrovnik bez hordi i bez stigme tourist trap destinacije. Ovaj dragulj Mediterana se mora doći vidjeti barem jednom u životu. Možete birati i kako; autom s nesmetanim prolaskom kroz koridor jer još uvijek smo eksklava ili avionom našeg nacionalnog avioprijevoznika po uvijek skupoj cijeni koji na žalost svih još uvijek nije bankrotirao.

Svakako, Dubrovnik vas čeka, u onoj svojoj ljepoti od kamena. A postoji li bolji razlog kad je sve u pola cijene od smještaja, hrane, turističkih tura poput vožnje tuk tukom na brdo Srđ, sea kayakinga oko zidina i Lokruma, pogleda s glisera na Grad u smiraj dana, Game of Thrones ture, kušanja vina i puno ostalih stvari koje vam srce poželi. Svi koji nudimo ovaj doživljaj smo oni koji svim srcem volimo ovaj Grad i dajemo najbolje od sebe da ga prezentiramo jer naš posao je naša strast.

Očekujemo vas od 1.svibnja do 1.srpnja.
Vidimo se u Dubrovniku.”
Scroll to Top