ISTANBUL: Krenula je akcija kompanije Turkish Airlines!

Upravo je krenula akcija Turkish Airlinesa pa je red da vam skrenem pažnju, pogotovo ako idućih mjeseci imate u planu izlet u Istanbul / putovanje u Tursku.

Karte za Istanbul s polaskom iz Zagreba mogu se kupovati po cijeni već od 117 eura (ili 137 eura na službenim stranicama kompanije Turkish Airlines).

Ova akcija traje do 30. rujna 2022., a putovati možete od 1. studenog 2022. do 31. ožujka 2023. godine!

Opcija (termina) za putovanje i izlet u Istanbul i Tursku ima zaista puno. Karte možete pretraživati kupovati preko stranica koje će vam ponuditi tražilica Skyscanner (tamo se da naći koji euro jeftinijih cijena) ili preko stranica aviokompanije. Ako kupujete na Turkish Airlines stranici vrlo lako ćete pronaći termine letova po cijeni od 137 eura, tj. 1.033 kune (povratna karta) uključite li tablični pregled termina (matrix):

Za pretraživanje na stranicama kompanije svakako preporučujem ovaj ‘matrix view’, a ja u nastavku donosim svega nekoliko povoljnih termina (jer postoje stotine kombinacija te ćete sami najbolje iskombinirati):

Kao što sam već spomenuo, ovo su samo neki termini – ostale pretražujte ovdje ili čak najbolje – direktno na web stranicama kompanije Turkish Airlines! Smještaj rezervirajte koristeći neku od specijalnih Booking ponuda.

Također, akcija Turkish Airlinesa vrijedi i iz drugih gradova u okolici (cijene su slične – najpovoljnije je iz Sarajeva):

Ako su vam interesnatni drugi turski gradovi, letovi su također na popustu – pretražujte ih ovdje!

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika:

Instagram

Smještaj

Booking.com