Blog posts

ISLAND: 70 eura povratne! Akcija samo danas!

ISLAND: 70 eura povratne! Akcija samo danas!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Evo lude prilike za Island! WizzAir ima akciju te su cijene svih letova samo danas 20% niže!  Letovi u nastavku su direktni – iz Budimpešte, a prva cijena odnosi se na članove WizzCluba (30 eura godišnja članarina), dok je druga regularna! Na Skyscanneru će vam možda pokazati višu cijenu, ali neka vas to ne zbuni – idite samo dalje na WizzAir, a tamo će cijene biti aktualne (no, morate požuriti jer kako se karte prodaju tako i cijene rastu):

 

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Samo upišite gore spomenute datume te pri odabiru letova pazite da kliknete na one kompanijom WizzAir. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter

O cijenama najma vozila na Islandu informirajte se ovdje.

Smještaj na Islandu

Ako se odlučite za kupnju karata odvojeno preporučujem da za smještaj na Islandu proučite ponudu na HotelsCombined za tražene termine. Alternativno smještaj možete pretraživati i na Trivago. Recenzije i fotografije korisnika smještaja pogledajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične ponude ne bi promakle – upište se na moj newsletter:

About the author