GRUZIJA: Od 66 eura povratne karte za Kutaisi! Termini u listopadu!

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi situacije s putovanjima pratite u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. Nadam se da su vas zainteresirale moje objave iz Gruzije ovih dana! Kako bih vas još malo potaknuo na putovanje donosim trenutno najpovoljnije termine iz Budimpešte. Za smještaj u Gruziji bacite oko na aktualne specijalne ponude. Evo najpovoljnijih termina u listopadu:
Karte možete direktno kupovati i na stranicama kompanije WizzAir. Inače, za one kojima odgovaraju kasniji termini, oni u studenom s polaskom iz Beča, još su povoljniji – pretražujte ih ovdje. Leti se istom kompanijom kao i iz Budimpešte.
Bengeri podcast

Smještaj

Recenzije, ocijene i fotografije hotela i hostela možete pretraživati ovdje. Booking.com

Newsletter

Kako vam slične prilike za povoljne avio karte ne bi promakle upišite se na moj newsletter: mkdf_elements_holder_item item_padding=”0 0 0 0px” item_padding_769_1024=”0 17% 10px 0″ item_padding_681_768=”0 0 15px 0″ item_padding_680=”0 0 20px 0″][vc_empty_space height=”2px”][vc_aweber list=”2021347″ width=”300px” height=”280px” padding=”1px” email_validation_msg=”Molim unesite ispravnu email adresu.” error_message=”Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.” success_message=”Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!”][vc_aweber_name_field placeholder=”Vaše ime…” width=”100%”][vc_aweber_email_field placeholder=”Vaš email…” width=”100%”][vc_aweber_submit_button text=”Pošalji” type=”navy” size=”big” width=”100px” text_color=”#ffffff” el_class=”primary-color”][/vc_aweber][/mkdf_elements_holder_item]

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!