Blog posts

GRČKA: Samo 41 euro povratne za otok Krf!

GRČKA: Samo 41 euro povratne za otok Krf!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Ove godine u svibnju bio sam na Krfu i jako mi se svidjelo. Dao sam si truda i pronašao dosta ultra povoljnih termina za taj grčki otok ove jeseni. Kad je smještaj u pitanju već sada možete loviti jeftine prilike u tim terminima koristeći specijalne Booking ponude! Vidjet ćete da i odličnog smještaja pa čak i All Inclusive opcija ima po vrlo prihvatljivim cijenama, a Krf i inače nije skup.

Otok je prepun prirodnih ljepota, ima odlične plaže i vidikovce. Nalazi se na zapadu Grčke i najsjeverniji je otok u Jonskom moru. Sam grad je poznat po dvije tvrđave i starom gradu smještenom između njih. Izdvojio sam letove iz Venecije i Budimpešte, a ako trebate jeftin parking u blizini ovih aerodroma rezervirajte ga na ParkVia stranici:

 

Iz Venecije:

Iz Budimpešte:

Kako sam ove godine bio na Krfu evo i informacija o smještajima iz prve ruke. Prve četiri noći boravio sam u Lambrada Sandy Beach Resortu (All Inclusive za četiri noćenja/dvije osobe – 270 eura u mojem terminu (svibanj) – hrana izvrsna, sobe ogromne – za svaku pohvalu sve!), a kasnije sam se prebacio u Corcyra Gardens Hotel na drugoj strani otoka. Nešto skuplje, ali i na nešto višem nivou. Također je sve bilo izvrsno.


Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ako ćete smještaj i letove uzimati posebno Usporedite ponudu smještaja bilo gdje u svijetu na najvećoj tražilici hotela, hostela i privatnog smještaja te uštedite – HotelsCombined! Alternativno smještaj možete pretraživati i na Trivago.

Newsletter

Kako vam slične prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

About the author