Blog posts

BRAZIL: 579 eura povratna iz Zagreba u svibnju! Let za Rio de Janeiro!

BRAZIL: 579 eura povratna iz Zagreba u svibnju! Let za Rio de Janeiro!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Pronašao sam jedan termin koji je odličan za istraživanje ove predivne i ogromne zemlje (naravno da nećete sve stići obići, ali dva tjedna su sasvim dovoljno za svojevrsni ‘uvod u Brazil’). Let je iz Zagreba za Rio, grad na čiji spomen svakom stanovniku Brazila zacakle oči! Smještaj u Riu možete pretražiti i rezervirati ovdje. Budući sam 2016. putovao Brazilom tri mjeseca rado ću vam pomoći oko nekih savjeta ako mogu, a za početak preporučujem da pročitate članak koji sam objavio: 15 stvari koje niste znali o Brazilu. Navalite i napravite plan za rutu po Brazilu u svibnju:

 

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više.


Booking.com


Što se smještaja tiće preporučujem da najjpovoljnije hotele i hostele za vrijeme putovanja Brazilom potražite na ovoj tražilici smještaja. Jedna od opcija za smještaj u Brazilu je svakako i Aribnb – uštedite 35 eura pri prvoj rezervaciji!

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter! A to vam je i najsigurniji kanal da vam u što kraćem roku odgovorim na pitanja vezana uz Brazil. ;)

About the author