Booking.com CRNI PETAK akcija: Uštedite 30% ili više na idućem smještaju!

Uštedite 30% ili više na smještaje širom svijeta. Odsjednite u jednom od hotela dostupnih na Booking.com platformi i uštedite svoj novac!

Booking.com je web stranica za online rezervaciju smještaja koja je započela kao mali start-up u Enschedeu 1996. godine, sa sjedištem u Amsterdamu, a od 2005. u vlasništvu i pod upravom Pricelinea sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Operativni centar nalazi se u Amsterdamu. Booking.com ima više od 1.000.000 objekata širom svijeta pod ugovorom i svaki dan se bavi s više od 900.000 rezervacija noćenja. Dostupan na više od 41 jezika.

Kupujte za Booking.com ponude za Crni petak. Napravite uspomene koje traju dugo nakon odjave, uz 30% ili više popusta na boravak u cijelom svijetu

Koliko mogu uštedjeti?

Booking.com rasprodaja crnog petka počinje s 30% popusta. Popusti se odnose na izvornu cijenu sobe, prije poreza i naknada. Snižene cijene ponuđene kao ponude za Crni petak ne mogu se kombinirati s drugim popustima.

Kada mogu putovati koristeći Booking Black Friday Deals?

Rezervacija Black Friday popusta dostupna je u objektima koji sudjeluju diljem svijeta, za boravke između 18. studenog 2021. i 1. srpnja 2022.

Razdoblje prodaje:

18. studenog – 1. prosinca 2021

Gdje?

Naravno, na BOOKING.COM!

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!