fbpx
Image Alt

Blog

BARCELONA: Odlična jesenska prilika za izlet iz Splita! Termin u listopadu!

Pratite li vi mene na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati. Zaista se nadam kako vrijeme odmiće da će se situacija u Europi, tako i Španjolskoj kad su u pitanju putovanja ipak kroz par mjeseci normalizirati pa u nastavku donosim trenutno najpovoljnije priliku iz Splita za Barcelonu ove jeseni. Za najpovoljniji smještaj u Barceloni bacite oko na specijalne ponude. Ugrabite priliku:
Za one nešto ‘hrabrije’ u ovoj situaciji evo i ranijih (ljetnih) termina.

Smještaj u Barceloni

Ako se odlučite samo za kupnju karata preporučujem da za smještaj u Barceloni proučite ponudu na HotelsCombined za termine. Alternativno smještaj možete rezervirati te recenzije i fotografije ponuđenog smještaja pregledajte ovdje. Ukoliko razmišljate o najmu vozila u Španjolskoj o cijenama rent-a-car usluge informirajte se ovdje! Booking.com

Upišite se na newsletter:

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter koji prima preko 17.000 zaljubljenika u putovanja:
Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!

Bengeri podcast

Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem! Podrži podcast i ostale moje projekte – postani patron! Imate nekoliko opcija: