fbpx
Image Alt

Blog

BARCELONA: 87 eura povratne karte! Odlične prilike iz Zagreba!

Pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi putovanja saznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. Budući da se situacija u Europi, tako i Španjolskoj kad su u pitanju putovanja normalizira te počinje sezona putovanja u nastavku donosim trenutno najpovoljnije letove iz Zagreba za Barcelonu u razdoblju od lipnja do listopada. Za najpovoljniji smještaj u Barceloni bacite oko na specijalnu Booking ponudu. Ovo su trenutno najpovoljniji termini za Barcelonu iz Zagreba (direktni letovi):
Upišite se na newsletter:
Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter koji prima preko 17.000 zaljubljenika u putovanja:
Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Bengeri podcast
Smještaj u Barceloni
Ako se odlučite samo za kupnju karata preporučujem da za smještaj u Barceloni proučite ponudu na HotelsCombined za termine. Alternativno smještaj možete rezervirati te recenzije i fotografije ponuđenog smještaja pregledajte ovdje. Ukoliko razmišljate o najmu vozila u Španjolskoj o cijenama rent-a-car usluge informirajte se ovdje! Booking.com
Podrži
Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem! Podrži podcast i ostale moje projekte – postani patron! Imate nekoliko opcija: