Blog posts

BANGKOK: Samo 396 eura povratne iz Zagreba!

BANGKOK: Samo 396 eura povratne iz Zagreba!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Ponovno sam pronašao izvrsne cijene letova na relaciji Zagreb – Bangkok. Neki termini su zapravo totalni last minute, ali ima i onih za koje imate sasvim dovoljno vremena za ležerniju pripremu putovanja. Izdvojio sam termine takvog trajanja da osim Bangkoka stignete skočiti na još neku zanimljivu destinaciju u Tajlandu (Phuket, Krabi…) ili okolnim zemljama (Vijetnam, Kambodža…). Što se smještaja za termine i destinacije koje posjećujete već sada možete baciti oko na specijalne Booking ponude smještaja:

 Booking.com

Ukoliko želite sve (letove i smještaj, ili samo dio smještaja) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia, samo upišite gore spomenute datume. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Smještaj u Bangkoku i na Tajlandu

Bangkok je zbog dobrih cijena letova dobra polazišna točka za istraživanje i drugih zemalja JI Azije, a jeftine letove možete potražiti ovdje. Što se smještaja tiče, gdje god putovali preporučujem da onaj najpovoljniji, a koji ujedno zadovoljava vaše potrebe usporedite i odaberete na tražilici HotelsCombined. Alternativno smještaj na Tajlandu možete pretraživati na Trivago.

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

About the author