Blog posts

BANGKOK: 426 eura povratne iz Zagreba! Veljača i ožujak 2020. godine!

BANGKOK: 426 eura povratne iz Zagreba! Veljača i ožujak 2020. godine!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. U dužim terminima osim Bangkoka i Tajlanda stignete skočiti na još neku zanimljivu destinaciju u Tajlandu (Phuket, Krabi…) ili okolnim zemljama (Vijetnam, Kambodža…), ma zapravo cijela JI Azija vam je na dlanu. Mnogo toga se može iskombinirati, budite kreativni. Bacite oko na specijalne Booking ponude smještaja (samo ukucajte termine boravka, destinacije i broj putnika). Evo najpovoljnijih termina iz Zagreba:

 

Povoljnih, tek koji euro skupljih, letova na relaciji Zagreb – Bangkok ima još dosta, a možete ih pretraživati ovdje.

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više.

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Smještaj u Bangkoku i na Tajlandu

Bangkok je zbog dobrih cijena letova dobra polazišna točka za istraživanje i drugih zemalja JI Azije, a jeftine letove možete potražiti ovdje. Što se smještaja tiče, gdje god putovali preporučujem da onaj najpovoljniji, a koji ujedno zadovoljava vaše potrebe usporedite i odaberete na tražilici HotelsCombined. Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

About the author