fbpx
Image Alt

Blog

AMSTERDAM: Od 54 eura povratne iz Pule i Splita!

Pratite li vi mene na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati. A kad uhvatite vremena poslušajte i prvu epizodu podcasta koji sam ovih dana pokrenuo.

U nadi kako situacija s putovanjima napokon kreće prema normalizaciji bacio sam oko na letove za Amsterdam u 2021. godini, a trenutno su najbolje prilike iz Pule i Splita. Za povoljne letove iz Zagreba bit ćemo još malo strpljivi jer trenutno nema dobrih prilika. Kad je u pitanju smještaj, najbolje ponude za ove termine pronaći ćete – ovdje. Termini direktnih letova:

Iz Pule:
Iz Splita:

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!

Smještaj

Usporedite ponudu smještaja bilo gdje u svijetu na najvećoj tražilici hotela, hostela i privatnog smještaja te uštedite – HotelsCombined. Recenzije i fotografije smještaja u Amsterdamu možete provjeriti ovdje.

Booking.com

Bengeri podcast

Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem! Podrži podcast i ostale moje projekte – postani patron! Imate nekoliko opcija: