Airbnb – kontakt broj u slučaju da nešto krene po zlu!?

Vjerujem da ste već koristili Airbnb te da ste bili zadovoljni! No, što učiniti ako nešto krene po zlu? Što ako nemate vremena za sastavljanje pritužbe i dopisivanje sa službom za korisnike? Što ako nešto treba riješiti – ODMAH!?

Airbnb koristim već godinama kao gost, ali i kao iznajmljivač. Imao sam mnoga pozitivna iskustva te samo dva negativna.

Kao gostu nikada mi se nije dogodilo da smještaj nije u redu ili u skladu s opisom na Airbnb stranici već je jednom od mene iznajmljivač tražio da otkažem boravak nekoliko dana prije dolaska (klasični overbooking + komuniciranje istog ispod svakog nivoa)! Radilo se o smještaju u Hrvatskoj, točnije otoku Mljetu, no nije mi sada cilj javno blatiti iznajmljivačicu.

Budući da nisam htio otkazati rezervaciju dao sam se u potragu za Airbnb kontakt brojem kako bih im objasnio situaciju te si osigurao pravo napisati recenziju/komentar na otkazanu rezervaciju od strane iznajmljivača.

Nakon dužeg ‘kopanja’ došao sam do broja +353 1 697 1831. Nazvao sam i ostao oduševljen reakcijom i brzinom rješavanja u konkretnom slučaju.

Kao iznajmljivaču nedavno mi se dogodilo da dan prije dolaska nisam mogao stupiti u kontakt s gostom. Opet sam nazvao isti broj te su nas u pola sata ‘spojili’. Gost je, naime, promijenio broj mobitela, a nije provjeravao ni poruke na Airbnb.

Prilikom pozivanja automat će vas pitati o terminima rezervacije, a nakon toga brzo ćete biti spojeni s agentom kojem ćete objasniti situaciju u kojoj ste se našli.

Airbnb kontakt broj: +353 1 697 1831

Umemorirajte broj kako bi ga uvijek imali pri ruci! :)

Još niste član Airbnb zajednice? Vrijeme je da se registrirate, a preko ovog linka iskoristite 35 eura popusta na prvu rezervaciju – registracija i bonus!

Scroll to Top