Airbnb će vam platiti da živite tri mjeseca u ovom malom talijanskom gradiću!

Možda vam je već palo na pamet da pobjegnete od svega na nekoliko tjedana negdje gdje nema žurbe i već vam dobro poznatog ritma svakodnevice. Za neke je to backpacking jugoistočnom Azijom, putovanje transsibirskom željeznicom ili kućica i lagodan život poput lokalca u nekom ruralnom gradiću na jugu talijanske čizme.

Za one koje najviše privlači ovo posljednje Airbnb nudi izvrsnu priliku! Štoviše, platit će vam da tri mjeseca živite Grottoleu, malom planinskom gradiću poznatom po domaćoj keramici i pećinama razasutim po okolnim brdima. Sa samo 300 stanovnika i preko 600 praznim domova, ovaj gradić u opasnosti je da postane grad duhova, a upravo je cilj ovog projekta potaknuti revitalizaciju i veći interes turista za ovaj kraj.

> Još niste član Airbnb? Upišite se i ostvarite 35 dolara popusta na smještaj!

Četiri pobjednika ovog će ljeta preseliti u Grottole i uroniti u svakodnevni život ove tradicionalne talijanske zajednice. To uključuje stanovanje u više stotina godina staroj kući, učenje različitih vještina od lokalnog stanovništva (uzgoj povrća, pčelarstvo, proizvodnja maslinovog ulja i izrada tjestenine), a uz sve to bit ćete u ulozi Airbnb domaćina posjetiteljima.

Prijavite se i više informacija pronađite na službenim stranicama projekta, a ako kojim slučajem još niste član Airbnb zajednice upišite se preko ovog linka i ostvarite popust od 35 dolara na prvu rezervaciju smještaja.

Scroll to Top