fbpx
Image Alt

Blog

ZANZIBAR: Izvrsne prilike u 2021. i 2022. godini! Puno termina na izbor!

Pratimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a za najaktualnije informacije o putovanjima pridružite se Viber zajednici putnika. Ponovno sam oko na letove za Zanzibar i pronašao još više vrlo dobrih prilika iz Zagreba u 2021. i početkom 2022. godine. Za smještaj u ovim terminima – provjerite specijalnu Booking ponudu. Trenitno najpovoljniji termini koje sam pronašao:

Ne odgovaram vam niti jedan termin? Provjerite cijene za termine koji vam odgovaraju ovdje. Termine možete pretraživati, ali i kupovati direktno na web stranicama kompanije KLM ili AirFrance.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter. Također, ako će vam trebati kakva informacija vezana uz Zanzibar – samo mi pišite.

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Bengeri podcast

Smještaj

Budući da sam na Zanzibaru proveo više tjedana nekako mi se najviše dopao smještaj na Nungwi beach pa istu preporučujem za kraći boravak. Ako ostajete duže onda lunjajte okolo. Pamtim po lijepom i Stonetown, posebno po seafood marketu svake večeri. :P Također, ako će vam trebati kakva informacija vezana uz Zanzibar – samo mi pišite.

Booking.com