Blog posts

Uber mi je jučer poslao ‘osobnu statistiku’ za 2016. i poklon za vas!

blog, Vijesti

Uber koristim od početka godine, a prva vožnja bila je 17. siječnja u Kuala Lumpuru. Ne bih o tome ni razmišljao, a kamo li se sjećao točnog datuma, da mi jučer na mail nije stigla osobna Uber statistika za godinu na izmaku.

Od siječnja sam ‘skupio’ 58 vožnji, koristio Uber u 8 gradova (Kuala Lumpur, Ho Chi Minh City, Belo Horizonte, Sao Paolo, Rio de Janeiro, Zurich, Zagreb, Dubrovnik), ‘prevalio’ 358 kilometara i u društvu 57 vozača (u Brazilu me jedan vozio u dva navrata), od toga samo jedna žena! U Uberu sam ove godine proveo 974 minute, što je više od 16 sati!

Koristite li Uber?

Niste još? Uber je dostupan u Zagrebu, Splitu, Zadru, Dubrovniku i 540 drugih gradova širom svijeta! Želite li iskušati Uber registrirajte se preko ovog linka i iskoristite popust od 30 kuna na prve tri vožnje!

U nastavku sam iskopirao isjećak iz mog Uber profila da vidite zašto, ako je ikako moguće, radije biram Uber nego klasičan taksi – pregledna statistika svake pojedinačne vožnje (uključujući trajanje, rutu i cijenu) te negotovinsko plaćanje zbog kojeg ni najmanje ne moram brinuti o tome hoće li taksist uključiti taksimetar, radi li isti uopće dobro, ili ću se možda pred kraj vožnje morati ‘natezati’ zbog toga što ‘nema sitnog’ za vratiti!

About the author