Blog posts

TAJLAND: Spojite praznike u lipnju! Prilika iz Zagreba!

TAJLAND: Spojite praznike u lipnju! Prilika iz Zagreba!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Pronašao sam nekoliko termina po vrlo dobrim cijenama za Tajland (Bangkok) pred kraj lipnja, u vrijeme praznika koje svi žele ‘spojiti’ te negdje otputovati. Letovi su iz Zagreba, a u ovim terminima osim Bangkoka i Tajlanda stignete skočiti na još neku zanimljivu destinaciju u Tajlandu (Phuket, Krabi…). Svašta se može iskombinirati, budite kreativni. Što se smještaja za termine i destinacije koje posjećujete već sada možete baciti oko na specijalne Booking ponude smještaja (samo ukucajte termine boravka, destinacije i broj putnika). Sretan put, šteta bi bilo ne iskoristiti akciju kompanije Qatar Airways:

 

Imajte na umu da ako je povratni let 29.6., vratit ćete se u Zagreb idući dan – nedjelja, a ako krenete kući 30.6. dolazite u ponedjeljak!

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Smještaj u Bangkoku i na Tajlandu

Bangkok je zbog dobrih cijena letova dobra polazišna točka za istraživanje i drugih zemalja JI Azije, a jeftine letove možete potražiti ovdje. Što se smještaja tiče, gdje god putovali preporučujem da onaj najpovoljniji, a koji ujedno zadovoljava vaše potrebe usporedite i odaberete na tražilici HotelsCombined. Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

About the author